0
Košarka

FOTO: KKCZ

KAPITEN ISKREN: Nismo bili na željenom nivou

Objavljeno: 26.09.14 u 20:10

Košarkaši Crvene zvezde Telekom okončali su učešće na Glorija Kupu u Istanbulu. Crveno-beli su imali priliku da odmere snage sa najjačim evropskim ekipama i uprkos tome što su upisali tri poraza stekli su veliko iskustvo pred izazove koji im slede na svim frontovima.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Kapiten Zvezde Luka Mitrović odigrao je veoma dobar turnir i posebno se istakao u meču sa Fenerbahčeom kada je u duelu sa snažnim četvorkama upisao čak 17 poena. On je time pokazao da će biti velika uzdanica trenera Dejana Radonjića kako u ABA ligi, tako i u Evroligi. Mitrović je istakao da će njemu i saigračima puno značiti snažan turnir u Istanbulu:

– Imali smo dobru priliku da vidimo šta smo napravili do sada u pripremnom periodu i to protiv najboljih evropskih ekipa. Mislim da će nam dobro doći ove provere, da vidimo gde smo i da vidimo na čemu još treba da radimo – rekao je Mitrović, a potom dodao:

– Nismo bili na željenom nivou, posebno u trećoj utakmici, ali je i bolje što smo igrali protiv jačih protivnika da ne bismo stvarali pogrešnu sliku protiv slabijih timova. Za razliku od prethodnih utakmica gde smo odigrali znatno bolje protiv CSKA i Fenerbahčea, u trećoj utakmici nismo odigrali dobro. Nismo bili na željenom nivou ni u napadu ni u odbrani i logično je da je tako jaka ekipa kao što je Efes to iskoristila i ubedljivo pobedila – rekao je Luka Mitrović.

Crvenu zvezdu Telekom već 3. oktobra očekuje prva takmičarska utakmica u sezoni. Gost crveno-belima biće debitant u ABA ligi bugarski Levski.

– Ostalo nam je još sedam dana do prve utakmice. Moramo to vreme da iskoristimo za kvalitetan trening i da se uigramo. Više vremena ćemo posvetiti taktici u želji da što spremniji dočekamo utakmicu sa Levskim – istakao je kapiten Crvene zvezde Telekom koji je zatim rekao:

– Pozvao bih našu vernu publiku da kupe sezonske ulaznice ukoliko to još nisu uradili i da u što većem broju dođu na utakmicu protiv Levskog – zaključio je Luka Mitrović u izjavi za klupski sajt.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter