0
Domaći fudbal

JELEN SEOSKA ILI SUPER LIGA? Kada će na teren Partizan i OFK Beograd?

Objavljeno: 26.09.14 u 12:34

Trener crno-belih Marko Nikolić prozvao je FS Srbije zbog neprofesionalizma, ali prema rečima direktora JSL Darka Bulatovića, meč Partizan – OFK Beograd odigraće se u prvom slobodnom terminu.  

jsl

Iako su zbog Parade ponosa nedeljne utakmice pomerene za jedan dan, subotnja između Partizana i OFK Beograda odigraće se u još uvek nepoznatom terminu, tačnije u prvom slobodnom. 

Iako su čelnici Zajednice predložili da se meč Partizan – OFK Beograd igra u subotu na stadionu Obilića na Vračaru, iz bezbednosnih razloga to nije bilo moguće. 

– Zajednica se trudila da u interesu srpskog fudbala izadje u susret Partizanu. Tražimo najoptimalnije rešenje. Nije korektno što je trener Partizana Marko Nikolić izjavio da je cela situacija neprofesionalna i neozbiljna. Nikolić je taj sa kojim smo komunicirali. Nismo mogli da utičemo ni na šta, ovo je vanredna situacija. Procenu bezbednosti radi policija, a ne mi. Hteli smo da zaštitimo Partizan od dodatnih napora i utakmica koje bi ih remetili u evropskom takmičenju – rekao je Bulatović, a prenosi Tanjug. 

Podsetimo, Parada ponosa održaće se u nedelju u Beogradu. 

Parovi sedmog kola Superlige: 

Spartak – Radnički Niš
Napredak – Vojvodina
Novi Pazar – Jagodina
Borac – Crvena zvezda
Voždovac – Mladost 
Partizan – OFK Beograd 
Donji Srem – Radnički Kragujevac
Rad – Čukarički

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter