2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ O FSS: Neprofesionalci!

Objavljeno: 26.09.14 u 10:08

Trener Partizana Marko Nikolić razočaran je odnosom Fudbalskog saveza Srbije prema Partizanu i OFK Beogradu i istakaoda na Terazijama 35 rade neprofesionalci.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Prvi put u kraijeri srećem se sa tri nepoznanice i sve su spakovane u veliku, gotovo riplijevsku, neizvesnost. Ne zna se kada ćemo igrati sa OFK Beogradom, nije poznat ni termin, ni mesto odigravanja. Da čovek ne poveruje – istakao je Marko Nikolić.

Strateg crno-belih je istakao da novonastala situacija remeti mir u ekipi.

– Ozbiljni smo ljudi, naša liga je profesionalna, živimo od fudbala. Neozbiljno je da u sredu igramo utakmicu, a ne znamo kada je naredna. Drugačije bismo organizovali treninge, raspodelili minutažu. Sve nas remeti neizvesnost – istakao je Nikolić, a preneo Žurnal.

On je takođe istakao da kalendar takmičenja mora da se poštuje.

– Kalendar je obavezujući dokument, mora da se poštuje i tu nema popusta, bez obzira koji je klub u pitanju. Tako bi barem trebalo da bude – naglasio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

  1. Da li je veći problem u ovoj državi što premijer i Vlada nisu svojim građanima obezbedili pristojan život, a posebno onima koji su u poplavama ostali bez kuća ili je problem svih problema da li će gomiila homoseksualaca lećiti svoje frustracije iritatantnom šetnjom sa iritatantnim nazivom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter