3
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

STIŽU PRETNJE OD GROBARA: Ništa od ‘Prajda’ (FOTO)

Objavljeno: 25.09.14 u 10:07

Fudbaler Partizana juče su na Vračaru, preciznije na stadionu Obilića, odigrali meč 1/16 finala Kupa Srbije u kojem su savladali Bežaniju sa mršavih 1:0.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I dok na samom terenu nije bilo mnogo zanimljivih dešavanja, verovatno zbog, kako je objasnio šef struke crno-belih Marko Nikolić, katastrofalnog stanja travnate površine, na tribinama stadiona bilo je izuzetno „vruće“ po hladnom septembarskom danu.

Naime, kao što je poznato, policija trenutno vrši bezbednosnu procenu da li da dozvoli organizaciju Parade ponosa u Beogradu. Ako je suditi po onome što su vatrene pristalice crno-belih poručile, to bi bio sasvim pogrešan potez.

Grobari su, na onom mestu na kojem se nalazilo tvrdo jezgro, istakle transparent na kojem su bile nacrtane stope preko kojih je stajao znak za zabranjeno. Ispod toga bio je ispisan datum: 28.9. – upravo datum za kada je najavljena šetnja povodom Prajda.

Naravno, poruku nije bilo teško izvući…

Grobari-Pretnja-Gej-Paradi

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. E MOJA SRBIJO VELIKE ZALOSTI STA SI DOCEKALA DA NAM PEDERI I LEZBEJKE POVECAVAJU NATALITET, ako je to demokratija za ameriku zapad i druge tzv. demokratske zemlje onda je jadna ta demokratija i ako je to uslov za EU onda treba pustiti sve njih da se je.u izmedju sebe i da je.u sami sebe a nas da ostave da igramo fudbal

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa tvojim stavom u potpunosti ali si prevideo jednu stvar a to je da pederi i lezbejke u skladu sa svojim bolesnim sklonostima ne mogu nikako da povećaju natalitet.

      0
      0
      Odgovori
      • Slazem se brate s tobom to je nepobitna cinjenica ali valjda razumes da je to pisano sa dozom ironije i odslikava stanje jer se brate gubimo kao narod svakim danom nas je sve manje i manje bas zbog takve demokratije da muski jebu museke i da se zene jebu izmedju sebe

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter