0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆU KATASTROFALAN TEREN: Uslovi za igru nemogući…

Objavljeno: 24.09.14 u 19:57

Trener Partizana Marko Nikolić naglasio je, posle pobede njegovog tima od 1:0 nad Bežanijom, da je teren na stadionu Obilića bio katastrofalan i da će biti teško da se na istom mestu ponovo igra za vikend.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Uslovi su bili nemogući za igru, teren je bio u katastrofalnom stanju i ne verujem da bi ovde za tri dana ponovo mogla da se igra utakmica  rekao je Nikolić.

Partizan je eliminisao Bežaniju u Kupu, a na istom mestu će za vikend dočekati OFK Beograd u prvenstvu. Još nije poznato da li će se za vikend igrati utakmice Super lige zbog održavanja Parade ponosa u Beogradu.

Nikolić kaže da bi pomeranje termina poremetilo planove njegovoj ekipi.

– Svakako bi nam to poremetilo planove, ali moramo da se prilagodimo. Mislim da bi trebalo što pre da se definiše jer je neozbiljno da profesionalni klubovi ne znaju kada će igrati utakmice.

Partizan je golom Ismaela Fofane pobedio Bežaniju sa 1:0 i plasirao se u osminu finala Kupa Srbije.

– Bežanija je fenomenalno igrala i pokazala da je veoma organizovana i dobra ekipa, pogotovo u odbrani, gde funkcioniše briljantno. Protivnik je imao nekoliko dobrih šansi i utakmica je mogla drugačije da se završi“, rekao je Nikolić.

Trener Bežanije Vanja Radinović rekao je da je ponosan na svoje igrače i ocenio da oni mogu da igraju još bolje.

– Ponosan sam na moje momke, mislim da su odigrali strastveno, u njima se vidi velika želja da pokažu da mogu da igraju i na većem nivou nego što je je to Prva liga Srbije. Mogu još bolje i kvalitetnije – rekao je Radinović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter