0
Evropske lige

VERUJE U ČUDA: Runi: Ne otpisujte Junajted

Objavljeno: 24.09.14 u 12:22

Reprezentativac Engleske i napadač Mančester Juanjteda, Vejn Runi, uveren je da klub s Old Traforda može da se vrati u šampionsku trku uprkos poražavajućem startu u Premijer ligi.

runi-plavi-dres

Slavni Mančester Junajted nakon pet ogiranih kola nalazi se na, za njih, mizernom 12. mestu Premijer lige. Izabranici Luja Van Gala iz pet pokušaja sakupili su tek pet bodova upisavši pri tome samo jednu jedinu pobedu.

Međutim, to nije obeshrabrilo Vejna Runija:

– Mnogo ljudi nas je izgleda otpisalo zbog nedeljnog rezultata, ali ja ne mislim tako. Kada pogledam po svlačionici i vidim koliki kvalitet imamo i neverovatnu posvećenost trenera detaljima, nemam uopšte sumnji da će sezona biti uspešna – napisao je Runi na svom profilu na Fejsbuku.

Mančester Junajted svaki naredni meč vidi kao sam vrh Mont Everest na koji mora da se uzvere. „Himaliji“ u sledećem kolu stižu u obliku megdana sa Vest Hemom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter