0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SASTANAK POD VELOM TAJNE: Dragan Džajić neće na čelo FSS, a pričalo se o…

Objavljeno: 24.09.14 u 11:21

Skorašnji sastanak čelnika FK Crvena zvezda sa bivšim predsednikom tog kluba, Dranagom Džajićem, u javnosti je žigosan kao skup radi kovanja paklenog plana o skidanju Tomislava Karadžića sa čela FSS.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sadašnji vršilac dužnosti generalnog sekretara tima iz Ljutice Bogdana, Zvezdan Terzić, nije bio previše pričljiv na temu povodom čega je ovaj sastanak organizovan.

Istim poslom, novinari Kurira pozvali su doskorašnjeg predsednika crveno-belih, Dragana Džajića. Međutim, baš kao ni Terzić, ni sam Dragan Džajić nije bio spreman da previše informacija o tom sastanku podeli sa javnosti.

– Hoću da idem u moju Zvezdu. Valjda nije zabranjeno (smeh). Neću sebi da dozvolim da povremeno odem na Marakanu. Imali smo dogovor od ranije da se vidimo. Popio sam kafu, pričao o Zvezdi s Terzićem i Kokezom – rekao je Dragan Džajić.

Međutim, on nije želeo da komentariše sve glasnije priče da čelnici crveno-belog tima žele na mestu predsednika FSS da vide – upravo njega samog!

– O spekulacijama koje se sada pojavljuju u medijima neću da pričam. Svašta se piše i stvarno takve stvari ne bih da komentarišem – istakao Džajić i na taj način je ipak zadržao određeno velo misterije nad tim skupom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter