1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE ADUT: Terzić negirao da Zvezda želi Džajića na čelu FSS

Objavljeno: 24.09.14 u 10:16

Tokom prethodnih dana na Marakani su čelnici FK Crvena zvezda održali sastanak sa Draganom Džajićem. Odmah nakon toga u javnost je procurela informacija da klub s Marakane želi svoju legendu na čelu FSS.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, ako je verovati V.D. generalnog sekretara crveno-belih, Zvezdanu Terziću, u Ljutice Bogdana ne žele Džajića na čelu Fudbalskog saveza Srbije.

– Džajićeva kandidatura za predsednika FSS nije bila tema razgovora prilikom susreta koji smo Slaviša Kokeza i ja imali s njim – kazao je Terzić, prenose Novosti.

On je dodao da se sa doskorašnjim predsednikom Zvezde pričalo o „gorućim temama“, ali da nije bilo pomena o njegovoj kandidaturi za mesto predsednika FSS:

– Razgovarali smo o tekućim temama vezanim za Crvenu zvezdu, srpski fudbal, FSS… Ali, ni reči nije bilo o kandidaturi – odlučan je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Djura frizura bi trebao da im bude sobni staresina i ovom aboliranom i dr,Poternica u nekom KP- domu. da je pravde, postenja i zakona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter