0
Evropske lige

MALO IM PARA: Geri Nevil: Mančester mora da potroši još 100 miliona ako želi rezultat

Objavljeno: 23.09.14 u 10:43

Igračka legenda Mačester Juanjteda, Geri Nevil, uveren je da njegov bivši tim, ukoliko planira da ponovo osvoji Premijer ligu, iz klupske kase na angažman novih igrača mora da izdvoji sumu od barem još 100 miliona funti.

Mancester-Junajted-Logo

Novi menadžer „Crvenih đavolaLuj Van Gal tokom ovog leta „spiskao“ je čak 150 miliona funti na dovođenje brojnih pojačanja. Međutim, od starta sezone slavna ekipa ređa samo neuspehe.

– Znam da je Junajted ovog leta potrošio 150 miliona funti na transfere. Mislim da bi u naredna dva prelazna roka klub trebalo da potroši oko 100 miliona funti pre nego što uopšte počne da razmišlja o osvajanju titule – kazao je Nevil.

On je, potom, malo bliže objasnio svoje reči:

– Na ključnoj poziciji u timu, centralnom beku, potrebna su pojačanja. Takođe, treba im pojačanje na sredini terena. Ovoga leta nije bilo u ponudi provklasnog centralnog beka i zbog toga mislim da Junajted u naredna dva prelazna roka mora da potraži dobrog igrača na toj poziciji – podvukao je Nevil, koji je od 1995. do 2005. godine igrao za Mančester junajted.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter