5
Evropske lige

TRAGIČAR, A MOGAO DA BUDE JUNAK: Sudije ‘uzele na zub’ Vidića (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.14 u 00:01

Nemanja Vidić baš nema sreće od kada je došao u Inter. U prvom prvenstvenom meču je isključen zbog prigovora sudiji, a večeras u Palermu mu je arbitar poništio čist gol kojim je mogao da donese trijumf svom timu.

vidic-inter-palermo

Naime, Vidić je u 45. minutu prelepim udarcem glavom zakucao loptu u mrežu gola Palerma, ali su sudije odlučile da je bio u ofsajdu iako ponovljeni snimak jasno pokazuje da to nije bio slučaj.

An onside Vidic!

Ovim pogotkom srpski internacionalac je mogao da se iskupi za grešku u 3. minutu kada je isključivo njegovom krivicom, jer se poigravao u kaznenom prostoru, domaći tim došao do vođstva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

    • Небитно је ко је кренуо на лопту,ако је тај играч није дирао,а види се да није,то онда није офсајд.

      0
      0
      Odgovori
      • Prvo naucite pravila pa onda komentarisite, igrac koji je u ofsajd polozaju, krenuo je na loptu i utice na odbranbenog igraca i igru i to je razlog da pomocni sudija podigne zastavicu i nema veze sto taj igrac nije dodirnuo loptum ponavljam uticao je na odbrambenog igraca i igru sto automatski znaci i ofsajd.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter