3
Košarka

OBRADOVIĆ NOVINARU U ZADRU: Nisam ja zvijezda, ja sam partizan!

Objavljeno: 22.09.14 u 17:06

Fenerbahče je osvojio pripremni turnir u Zadru, a u centru pažnje bio je trener turskog tima Željko Obradović, zvani Žoc. Tamošnjem novinarau ispričao je kako je dobio taj nadimak, ali je i još jednom pokazao da mu je Partizan u srcu.

Željko Obradović

Najtrofejniji trener Evrope bio je obasut pažnjom, a na konstataciju novinara „Željko je ovdije zvijezda“ odmah je dobio odgovor. Njega je zatekao, ali Srbi dobro znaju o čemu se radi…

– Nisam ja zvijezda, ja sam partizan“, rekao je Obradović, bivši košarkaš crno-belih i čovek koji je srpski klub u prvoj sezoni na klupi odveo do titule prvaka Evrope 1992. godine.

Obradović je otkrio i kako je dobio nadimak „Žoc“.

– Kada je 1973. Kićanović kao član reprezentacije bivše SFRJ osvojio naslov prvaka Europe, mi klinci jako smo se palili na košarku, jer je Kićan bio naš Čačanin. Šutirali smo do iznemoglosti, a kada bi lopta ušla ‘bez kosti’ mi bismo vikali ‘svaka cepa’. Kako je meni to dosta dobro išlo jedan mi je prijatelj rekao da sam Željko Obradović Cepač, a to je vremenom preraslo u Žoc. Danas me tako zovu i jako volim taj nadimak“, ispričao je Obradović za „Večernjak“.

Podsećanaj radi, i Bogdan Bogdanović je na pitanje ‘Da li se oseća kao zvezda’, bašn u Obradovićevom stilu umeo da odgovori ‘Osećam se kao Partizan!’. A od ove sezone će i sarađivati u Feneru.

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Ovo isto je meni moja cerka rekla kada joj je bilo 3 godine. Na taj nacin je negodovala kada sam joj rekao da je moja srecna zvezda. 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. TO JE GROBARČINA PRAVA TAKAV JE POTREBAN PARRIZANU E ZATO MI JE KRIVO ŠTO OVA UPRAVA NEMA IDEJU DA NAPRAVI FRONT GROBARA SA ŽELJKOM DUDOM PALJOM DIVCEM I OSTALIMA ZAR NIJE SRAMOTA DA SMO SADA BLOKIRANI ZBOG 130 HILJ. EURA ZAR NEBI MOGLI NAPRAVITI DOATORSKU GRUPU GROBARA I SKUPITI MILION I VIŠE EURA NARAVNO DA SE NOVAC VRATI KROZ PRIVATIZACIJU KLUBA EVO POČINJE SEZONA MI NEMAMO IGRAČE PA ŽELJKO BI NAM NA POZAJMICU DAO NEKOG ALI UPRAVA SPAVA LI SPAVA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter