0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ŽELJNI REZULTATA: Petar Grbić: Preživeti zimu u Evropi bio bi neverovatan uspeh

Objavljeno: 21.09.14 u 10:22

Fudbaleri Partizana uspeli su da odigraju sjajnu utakmicu u prvom kolu Lige Evrope u Humskoj ulici u kojoj nisu poraženi od engleskog Totenhema.

PARTIZAN-NEFTCI-UEFA-EUROPA LEAGUE-PLAY OFF

Jedan od najboljih igrača crno-belog tima na tom meču bio je i krilni fudbaler, Petar Grbić. Bivši igrač OFK Beograda važi za momka koji igra „samo velike mečeve“.

Iako ga bije glas da voli da da sve od sebe samo u utakmicama u kojm za protivnike ima „zvučne“ rivale, Grbić negira da je takav tip momka ocenjujući da „ne deli utakmice na one male i one velike“.

– Nisam baš takav… Samo se tako namestilo. Dobro, kada igramo u Evropi svi smo ekstra motivisani, ali kao profesionalac – ne delim mečeve na velike i male. Trudiću se da nastavim u istom ritmu. Već u Kragujevcu – kaže Petar Grbić.

On ne krije da je uspeh u prvom meču sa londonskim klubom dao krila svima u Humskoj ulici.

– Bod protiv Totenhema nas je osokolio. Smatrali su nas za autsajdera, ali… Polako, od utakmice do utakmice – kaže Petar Grbić.

Međutim, jedno je sigurno: nakon što su igrači Parnog valjka otkinuli dva boda proslavljenom rivalu, apetiti Grobara su sigurno porasli. Pre svega zbog činjenice da čitava fudbalska Srbija već dugo vremena čeka na uspeh bilo kog tima iz JSL na evro-sceni.

Svestane toga je i sam Petar Grbić koji, ipak, pokušava da spusti loptu na zemlju i ostane realan:

– Bio bi neverovatan uspeh kada bismo uspeli da ostanemo i posle zime u Evropi – kaže Grbić, prenosi Sportski žurnal.

Crno-beli i dalje grickaju nokte strepeći, uprkos dobroj igri u prvom susretu, zbog medijske hajke na „ostrvu“ koja se podigla nakon antisemitskog transparenta na južnoj tribini zbog kojeg je disciplinska komisija UEFA počela postupak protiv Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter