1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POČELO JE: UEFA zvanično pokrenula istragu protiv Partizana

Objavljeno: 19.09.14 u 11:15

Čelnici UEFA pokrenuli su istragu o uvredljivom trasparentu navijača Partizana koji je bio istaknut na meču prvog kola Lige Evrope sa Totenhemom nakon ogorčene izjave menadžera „Pevaca“ Maurisija Poketina.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, dule crno-belih i Totenhema završen je nerešenim rezultatom, ali je ostao u senci zbog transparenta Grobara koji je bio parodija na seriju „Mućke„, budući da se u logou serije našao uvredljiv natpis na račun ovog londonskog kluba.

Britanski mediji osuli su drvlje i kamenje po navijačima Partizana, a trener Totenhema Maurisijo Poketino se nakon meča požalio javnosti:

– Ja lično nisam video transparent, ali su ljudi iz kluba primetili pomenuti transparent. Ako je tačno, to je neprihvatljiva i veoma uvredljiva stvar – kazao je argentinski stručnjak.

Zvaničnici londonskog kluba skrenuli su pažnju predstavnicima UEFA koji su fotografisali transparent na južnoj tribini stadiona Partizana, a sada ostaje da se vidi koliku će kaznu dobiti Partizan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo im je verovatno podmetnuto od antisemita ili fašista, jer je transparent urađen profesionalno i namenski. Partizan će verovatno dobiti kaznu zbog neobrazovanosti svojih navijača. Jer, kao što znamo, i Jevreji i Srbi su žrtve fašizma. Da parodija bude veća, i klub za koji srčano navijaju nosi izrazito antifašističko ime.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter