0
Evropske lige

PONOVO POGODIO: Radović začinio pobedu Legije (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.14 u 21:46

Srpski fudbaler Miroslav Radović ponovo se upisao u strelce u novoj pobedi Legije. Poljski šampion je slavio sa 3-0 protiv Visle u gostima, a Radović je postavio konačni rezultat u šestom minutu sudijske nadoknade.

miroslav_radovic

Nakon briljantne partije u Ligi Evrope kada je Radović doneo pobedu protiv Lokerena, trener Legije Hening Berg rešio je da odmori srpskog fudbalera, koji je tako meč počeo na klupi za rezerve.

Šampion Poljske je tek u petom minutu nastavka slomio otpor, do tada prvoplasirane ekipe u Ekstraklasi, a strelac je bio Portugalac Orlando Sa. U nastavku, Legija je bila bolji rival ali nijednu od prilika nije uspela da kruniše golom. Berg je četiri minuta pre kraja ubacio Radovića u igru i to je odmah dodatno probudilo ekipu Legije. U petom minutu sudijske nadoknade, još jedan rezervista, Ondrej Duda, rešio je pitanje pobednika posle dodavanja Kuharčika, da bi Radović u poslednjim trenucima utakmice potvrdio trijumf svoje ekipe, na asistenciju Vrdoljaka.

Legija je ovim trijumfom preuzela čelnu poziciju na tabeli, sa 19 poena, dok je Visla ostala na 18. Radoviću je ovo bio četvrti gol u prvenstvu, a ukupno deseti ove sezone, ako se računaju i evropska takmičenja. Naredni rival Legiji biće Mieđ Legnica u Kupu Poljske i taj susret na programu je u sredu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter