0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

TRENER PARTIZANA O SPORNOJ PAROLI: Sve je izgledalo kao san, ali je neko morao da pokvari!

Objavljeno: 20.09.14 u 13:10

Trener Partizana Marko Nikolić oštro je osudio isticanje sporne parole navijača Partizana na utakmici Lige Evrope protiv Totenhema i takođe izrazio žaljenje što je dobar rezultat njegovih pulena otišao u drugi plan.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Nervira me to što se više govori o incidentu na tribinama nego našoj igri na terenu. Sve je u četvrtak veče bilo izvanredno, osim tog minornog i, za nas, nebitnog incidenta. Pokazali smo da možemo da budemo gospoda, da dobro organizujemo utakmicu istvorimo iluziju da je u Srbiji moguće biti deo lepe fudbalske predstave. Sve je bilo nerealno dobro i lepo u okolnostima u kojima živimo i radimo. Izgledalo je kao san koji je neko morao da pokvari – istakao je Marko Nikolić i dodao:

– Takav gest treba osuditi, ali u njemu nije bilo zle namere. Mi možemo u našim okvirima to tako da razumemo, ali ljudima sa strane nikoga ne zanima šta mi mislimo i to moramo jednom da naučimo. Mislili smo da jesmo, ali izgleda da nismo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter