15
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NEDUHOVIT I OPASAN TRANSPARENT: Partizan bi mogao da nastrada zbog ovoga (FOTO)

Objavljeno: 18.09.14 u 21:46

Sjajnu atmosferu na stadionu Partizana tokom meča između Partizana i Totenhema pokvario je pokušaj dela navijača da budu duhoviti tako što su poznati slogan iz TV serijala „Mućke“ preradili tako da uvrede goste.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Problem nije u drugom delu poruke koji je postao ustaljen za fudbalske terene đširom sveta, ali prvi deo bi mogao da bude protumačen kao antisemitski što UEFA žestoko kažnjava pa bi Partizan mogao da bude rigorozno kažnjen zbog toga.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tačno je da sje vlasnička struktura Totenhema takva da je u rukama jevrejske zajednice u Londonu odnosno predsednik je Danijel Levi, pa čak i navijači često ističu to, ali kada ovakva poruka dođe sa druge strane vrlo često se tumači kao antisemitizam.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

15 Komentara

  1. Ovo im je verovatno podmetnuto od antisemita ili fašista, jer je transparent urađen profesionalno i namenski. Partizan će verovatno dobiti kaznu zbog neobrazovanosti svojih navijača. Jer, kao što znamo, i Jevreji i Srbi su žrtve fašizma. Da parodija bude veća, i klub za koji srčano navijaju nosi izrazito antifašističko ime.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo im je neko podmetnu. Transparent je urađen profesionalno i namenski, od strane antisemita. Partizan će možda dobiti kaznu zbog neobrazovanosti svojih navijača, jer, kao što znamo, i Srbi i Jevreji su žrtve fašizma. A da parodija bude veća klub za koji navijaju ima izrazito antifašističko ime.

    0
    0
    Odgovori
  3. Engleska govna…uvek I za sve im je neko drugi kriv…da su pobedili..hm..niko ne bi ni pokusao da spomene ovo..ovako,sad ce da placu dok zidovski lobi ne iskuka kaznu-STOKO OSTRVSKA,OTCEPICE SE SKOTSKA JA TI KAZEM….

    0
    0
    Odgovori
  4. У чему је проблем,сад не смеш Јевреју рећи да је Јевреј? Скроз добра фора,инспирација „Мућке“

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne vidim šta je ovde opasno i antisemitski… Na transparentu piše „Samo jevreji i pičke“, ne jevreji su pičke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter