0
Odbojka

NEREALNO: Kovač bi voleo da vodi Srbiju, ali…

Objavljeno: 20.09.14 u 11:26

Mnogi su iznenađeni ostavkom Igora Kolakovića, jer je reprezentacija Srbije zauzela deveto mesto na Svetskm prvenstvu. Iznenađen je i Slobodan Kovač, koji priznaje da bi voleo da vodi odbojkaše Srbije! Međutim, naglašava da u ovom trenutku to nije realno, jer ima ugovor sa Iranom do kraja Olimpijskih igara 2016. u Riju.

Slobodan Kovac

Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije je ovog leta sa prvakom Azije blistao u Svetskoj ligi i na SP u Poljskoj.

– Voditi Srbiju je fenomenalno. Normalno je da svi mi koji smo godinama igrali za reprezentaciju i doživeli sa njom najlepše trenutke u karijeri, želimo i da je jednog dana vodimo. Nažalost, to u ovom trenutku nije realno, jer sam pre četiri meseca potpisao ugovor sa Iranom.

Legendarni odbojkaš ne veruje da bi ga se Iranci tako lako odrekli.

– Znam da je sve moguće, ali i znam koji sam put od Kragujevca, preko Peruđe, prošao da bih sa Iranom napravio fenomenalne rezultate. Mislim da i oni tako razmišljaju, da me ne bi pustili, a i nije korektno posle nekoliko meseci razmišljati o odlasku – podvlači za ‘Novosti’ Kovač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter