8
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UEFA VEĆ POKRENULA POSTUPAK: Partizanu se crno piše

Objavljeno: 19.09.14 u 00:30

Prema pisanju sajta Eurosport Evropska kuća fudbala na sugestiju delegata meča između Partizana i Totenhema, Holanđanina Johana van Kuterika, već je pokrenula postupak protiv srpskog kluba zbog transparenta koji se pojavio na južnoj tribini.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Delegata nije mrzelo da sam uzme fotoaparat i dokumentuje sve što se dešavalo u Humskoj pa će UEFA imati dokaze iz prve ruke što svakako ne ide u prilog Partizanu koji bi zbog antisemitskog transparenta mogao da bude rigorozno kažnjen.

Trener Totenhema Marucio Poketino požalio se na konferenciji za medije da je taj detalj pokvario inače odličnu atmosferu, a engleski mediji su već pokrenuli hajku povodom svega što se dešavalo u Humskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

8 Komentara

    • Oni izbacuju male klubice poput neke tamo zvezde lopovske..vece klubove najteze kazne sa praznim tribinama ili novcano.Ali to se tebe ne tice 🙂

      0
      0
      Odgovori
  1. poslali smo peru ciganina, da prerusen u grobara istakne ovaj trasparent, i uspeli smo u tome, sad ce uefa reci, zbogom putujuj evropo ne misli na nas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo vi mediji prizeljkujte da nas izbace!To sto vam je miljenica najurena na vise godina uskoro ocekujete svoju bolesnu mrznju da iskalite i lecite na spinovanju vesti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter