1
Fudbal

IMA CILJ: Prvo da stigne Raula pa se vraća u Junajted

Objavljeno: 19.09.14 u 19:55

Sve glasnije se šuška da bi Kristijano Ronaldo mogaod a se vrati u Mančester Junajted iz kojeg je i došao u madridski Real, ali prema pojedinim saznanjima Portugalac je postavio pred sebe cilj pre nego što napusti Kraljevski klub.

Ronaldo

Naime, Ronaldo želi da postane najbolji strelac u istoriji akktuelnog prvaka Evrope odnosno da stigne Raula Gonzalesa koji je noseći dres Reala 323 puta tresao mrežu. Trenutno najbolji fudbaler sveta je na 252 odigrana meča za Madriđane postigao 257 golova i ako nastavi istim tempom rekord bi mogao da obori već u anrednoj sezoni tako da navijači Junajetda mogu da mu se nadaju tek u sezoni 2016/17.

S obzirom da Ronaldo ima važeći ugovor sa Realom do leta 2018. godine to znači da bi Mančester morao da plati određeno obeštećenje za njega, ali i da će dati daleko manje novca nego što je dobio kada ga je prodao Kraljevskom klubu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. dresovi mancestera ima da bude najvise u prodaji proizvodnja ce biti jos veca a pohlepa za njima i da ne pricam ,i oni stariji dresovi mancestera kad je ronaldo bio i pre, kad se vrati ponovo ce zaziveti .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter