0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Teri: Nismo uradili ono što je Murinjo tražio

Objavljeno: 18.09.14 u 08:42

Fudbaleri Čelsija podelili su bodove u prvom susretu Lige šampiona u novoj sezoni, pošto su sinoć odigrali nerešeno sa Šalkeom rezultatom 1:1 na svom Stanford Bridžu.

teri

Kapiten londonskih „plavaca“, Džon Teri, uveren je da je izostanak celog plena njegove ekipe stigao kao posledica neposlušnosti igrača koji nisu obavili tražene zadatke:

– Murinjo nam je ukazao na tromost u finišu prvog dela i da nismo ispunjavali ono što je tražio. Razočarani smo zbog činjenice da smo izgubili bodove u prvoj utakmici kod kuće – kazao je Teri.

Prema mišljenju kapitena Čelsija navedena tromost može da se posmatra i kroz prizmu napora koje sa sobom donose nastupi u engleskoj Premijer ligi:

– Četiri utakmice u Premijer ligi smo odigrali sjajno, pregazili smo protivnike. Sada nismo uspeli da kaznimo protivnika i razočarani smo zbog pogotka kojeg smo primili – zaključio je Teri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter