0
Evrokupovi

LŠ, Grupa G: Iksevi i u Londonu i u Mariboru (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.14 u 22:53

Oba meča 1. kola grupe G lige šampiona završena su nerešenim rezultatom odnosno sve četiri ekipe postigle su po jedan gol na premijeri nove sezone elitnog takmičenja.

liga-šampiona

Šalke je pomalo iznenađujuće ostao neporažen u Londonu u duelu sa Čelsijem koji je poveo preko Fabregasa već u 11. minutu. Ali upravo Španac je krivac za pogodak Šalkea pošto je Draksler njemu oduzeo loptu i posle dugog trka preko celog terena predao je Huntelaru koji je savladao Kurtou. Oba srpska reprezentativca Branislav Ivanović i Nemanaj Matić odigrali su ceo meč za Čelsi.

Dugo se mislilo da u Mariboru neće biti pogodaka pošto je sve do 80. minuta na snazi bio rezultat 0:0, ali je onda na scenu stupio Nani koji je lepim golom doneo prednost i činilo se u tom trenutku pobedu Sportingu. Međutim tako nije mislio mladi Zahović koji je u drugom minutu nadoknade postigao gol za izjednačenje.

Rezultati:

Čelsi – Šalke 1:1 (1:0)
(Fabregas 11 – Huntelar 62)

Maribor – Sporting Lisabon 1:1 (0:0)
(Zahović 90+2 – Nani 80)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter