0
Evrokupovi

LŠ, Grupa E: Boateng doneo pobedu Bajernu, Roma razbila moskovsku ‘armiju’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.14 u 22:49

Dve potpuno različite slike viđene su u dve utakmice 1. kola grupe E, u Rimu je palo čak šest pogodaka, dok su u derbiju večeri u Minhenu gledaoci na stadionu, ali i širom sveta uz TV ekrane morali da čekaju čak 90 minuta kako bi videli jedan gol.

Liga-sampiona-640x352

Bilo je šansi na obe strane, daleko više su napadali igrači Bajerna. Malo je nedostajalo da Siti izbori remi na Alijanc Areni, ali je to sprečio Džerom Boateng pogotkom u samoj zavrnici odličnim udarcem sa distance. Imao je i Siti svojih prilika, ali igrači engleskog šampiona nisu bili umešni u završnici. Aleksandar Kolarov je odigrao poslednjih nekoliko minuta umesto Hesusa Navasa, dok Matija Nastasić nije licenciran za utakmice Lige šampiona.

Na Olimpijskom stadionu u Rimu gledaoci još nisu stigli ni da se raskomote, a njihovi ljubimci su spakovali tri lopte iza leđa večeras nesigurnog golmana moskovskog CSKA Igora Akinfejeva. Do poluvremena Roma je postigla i četvrti, a početkom drugog i peti gol. Sve što su uspeli da urade gosti za koje je 53 minuta odigrao Zoran Tošić je da postignu počasni gol preko Muse. U domaćem timu poslednjih 20-ak minuta igrao je Adem Ljajić.

Rezultati:

Roma – CSKA Moskva 5:1 (4:0)
(Iturbe 6, Žervinjo 10, 31, Majkon 20, Ignjaševič 50 ag – Musa 82)

Bajern Minhen – Mančester Siti 1:0 (0:0)
(Boateng 90)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter