1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREŠAO GRANICU: FSS podneo prijavu protiv Terzića

Objavljeno: 16.09.14 u 10:11

Direktor Jelen Superlige Srbije Vladimir Bulatović podneo je prijavu protiv V.D. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića, zbog njegovih postupaka u Kruševcu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Funkcioner Crvene zvezde našao se meti disciplinske komisije FSS jer je nakon što su crveno-beli odigrali bez golova sa Napretkom „uleteo“ u sudijsku svlačionicu i verbalno napao delioce pravde.

Sankciju FSS može da očekuje i šef struke crveno-belih Nenad Lalatović, zbog nesportskog ponašanja tokom i posle pomenutog susreta, pošto je vređao publiku.

Sudska praksa pokazuje da je u slučaju sličnom Terzićovom, disciplinska komisija FSS delala rigorozno. Tako je prošle sezone je jedan čelnik Donjeg Srema suspendovan na tri meseca zbog sličnog ponašanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Naravno,ocekuju se sankcije…To sto su kaznili sudije nama znaci u p.m.,bitno da su oni svoj cilj zadat od strane vrhovnog vodje toleta karadzica ispunili…A kazna ceka i Lalatovica koji je vredjao publiku?!?a ta ista grupa maloumnih debila je vredjala tog istog coveka gadjala upaljacima i drugim predmetima…TO JE NEBITNO?!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter