0
Evrokupovi

LŠ, Grupa B: Džerad sprečio senzaciju, Real ‘petardirao’ Bazel (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.14 u 22:44

Najveće iznenađenje večeri moglo je da se desi u Liverpulu gde je Partizanov „dželat“ Ludogorec do same završnice čuvao „nulu“, ali je na kraju ipak poražen od vicešampiona Engleske, dok je u drugom meču grupe B Real očekivano do nogu potukao Bazel.

liga sampiona

Hrabre Bugare nije impresionirao previše pun Enfild Roud niti veličina kluba protiv kojeg igraju, a koji je nakon pet godina pauze ponovo zaigrao u Ligi šampiona. Na golu Ludogoreca blistao je nekadašnji golman Rada Milan Borjan, koji je nedavno potpisao ugovor sa bugarskim timom, a na kraju je bio tragičar. Prvenac u dresu Crvenih postigao je Mario Baloteli koji je u 82. minutu iskoristio nespretnu reakciju odbrane Ludogoreca, ali se Bugari nisu predavali pa su preko Abaloa izjednačili u 90. minutu. Samo 90 sekundi kasnije Borjan je oborio Mankilja, sudija je dosudio penal, a junak Liverpula ponovo je bio kapiten Džerard koji je sigurno izveo jedanaesterac.

Real je bez ikakvih problema upisao prvi trijumf u novom izdanju Lige šampiona koju su prošle sezone osvojili jubilarni 10. put pošto je savladan Bazel sa 5:1. Golove za Kraljevski klub postigle su najveće zvezde tima Ronaldo, Bejl, Rodrigez i Benzema, dok je peti odnosno prvi delo defanziva gostiju Suhija.

Rezultati:

Liverpul – Ludogorec 2:1 (0:0)
(Baloteli 82, Džerard 90+3 – Dani Abalo 90)

Real Madrid – Bazel 5:1 (4:1)
(Suhi 14 ag, Bejl 30, Ronaldo 31, Rodrigez 37, Benzema 79 – Gonzales 38)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter