0
Evrokupovi

LŠ, Grupa A: Olimpijakos savladao vicešampiona Evrope, Juve rutinski (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.14 u 22:41

U oba meča 1. kola grupe A Lige šampiona trijumfe su slavile domaće ekipe, Juventus u duelu sa Malmeom i Olimpijakos protiv vicešampiona Evrope madridskog Atletika.

liga-šampiona

Dugo se mučio šampion Italije da slomi otpor prvaka Švedske, ali kada se i to desilo odnosno kada je Karlos Tevez nakon nepunih sat vremena pokušio jedan otpadak u šesneastercu i pogodio mrežu više se pitanje pobednika nije postavljalo. Konačan rezultat u samoj završnici ostavio je isti igrač prelepim golom iz slobodnjaka.

U pirejskoj luci slavi se trijumf Olimpijakosa nad prvakom Španije Atletikom koji je u Grčku stigao na krilima velike pobede u gradskom derbiju protiv Reala. Međutim crveno-beli su pokazali da se ne plaše i već nakon pola sata su imali velika dva gola prednosti pogocima Masuakua i Afelaja. Nadu Jorgandžijama doneo je Mandžukić golom u završnici prvog dela igre, da bi tačku na ovaj meč činilo se stavio iskusni Mitroglu u 73. minutu. Ipak nadu gostima je vratio Grizman u 86. minutu, ali to je bilo sve u ovom meču. Ceo meč vrlo dobro je za domaći tim odigrao Luka Milivojević.

Rezultati:

Juventus – Malme 2:0 (0:0)
(Tevez 59, 90)

Olimpijakos – Atletiko Madrid 3:2 (2:1)
(Masuaku 13, Afelaj 31, Mitroglu 73 – Mandžukić 38, Grizman 86)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter