2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAT POČINJE: Karadžić i Zvezda ponovo u ‘ringu’

Objavljeno: 15.09.14 u 12:10

Primirje je gotovo, „rat“ ponovo počinje. Član uprave Crvene zvezde Zoran Bašanović izdao je saopštenje u kome se navodi da predsednik FSS Tomislav Karadžić i njegovi saradnici pljačkaju tim iz „Ljutice Bogdana“, a prvi čovek nije ostao nem na optužbe koje stižu iz našeg najtrofejnijeg kluba i najavio je tužbu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ne bih da komentarišem umotvorine tog gospodina o kojem imam puno materijala, ali on će, svakako, imati priliku da objasni i dokaže na sudu svoje insinuacije – istakao je Karadžić za Žurnal i dodao:

– Zna se ko se bavi sudijama, ko ih delegira i ko analizira njihovo suđenje i kakve ja veze imam sa Santračem (glavni sudija utakmice)!? I za sve ostale postoje organi koji će sagledati šta je ko i kako radio.

Crvena zvezda je za večeras u 18 časova zakazala sednicu Upravnog odbora kako bi definisala poteze u vezi sa događajima u Kruševcu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

2 Komentara

  1. DAJ BRE TOLE SIDJI NA TERENU DOLE PA DAVAJ ZA NJIH GOLOVE dokle bre vise da svoje promasaje i neznanje pokrivate napadom na druge , ako je penal koji je sumnjiv nije sviran i ako sebe predstavljamo jakom i mocnom ekipom pa da damo tri gola a ne da zavisimo od jednog sumnjivog penala i da lekcije o postenju deli tamo neki estradni menadzer sa sumnjivim moralom, da se toliko ponizi dr. Poternica da upada u svlacionice kod sudija i pravi lom dokle bre vise da se igrate ugledom kluba kakav je zvezda Njlakse je za svoje propuste i neznanje okriviti drugog. Problem se resava kod nas u klubu i u nama samima ,lopovi iy kluba su poarali klub i to cini jos uvek ali po onoj narodnoj

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter