0
Evropske lige

PL: Van Gal: Di Marija može još bolje od ovoga

Objavljeno: 15.09.14 u 11:12

Menadžer Mančester Junajteda Luj Van Gal izjavio je da novajlija u njegovom timu, Argentinac Anhel Di Marija, može da igra na još višem nivou u odnosu na meč sa KPR.

Anhel-Di-Marija-Mancester-squawka-com

Fantastični Di Marija, koji je plaćen 75 miliona evra, odigrao je fantastičan meč u kojem ne samo da je asistirao i pogodio metu, već je na terenu svakim potezom pravio razliku.

Ipak, to nije bilo dovoljno da bi impresionirao svog šefa struke, holandskog stručnjaka Luja Van Gala:

– Kada jedan igrač bude zaslužan za sve postignute pogotke jednog tima, onda ne može da se kaže da je igrao „onako“. Ipak, Di Marija je izgubio nepotrebno par lopti, tako da mogu da kažem da on može bolje – kritičan je Van Gal.

Ekipa Mančester Junajteda je juče upisala prvi trijumf u Premijer ligi tek u četvrtom kolu, pošto je rezultatom 4:0 deklasirala Kvins Park Rendžers.

– Ne bih da me shvate pogrešno, naravno da je sjajan meč kada igrač uradi koliko je Di Marija uradio. Ipak, moj posao kao trenera je da analiziram kompletan meč – kazao je Van Gal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter