14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA DEFINITIVNO OŠTEĆENA U KRUŠEVCU: ‘Ako laže koza, ne laže objektiv’ (FOTO)

Objavljeno: 13.09.14 u 20:08

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde u tri navrata su tražili od sudije Dejana Santrača da dosudi penal u duelu protiv Napretka koji je završen rezultatom 0:0.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ako postoji dilema oko prekršaja nad Vukanom Savićevićem u prvom poluvremenu ili nad Lukom Jovićem u 94. minutu onda sasvim izvesno dileme nema oko faula nad Đorđem Rakićem u kaznenom prostoru u 91. minutu što je zabeležilo i budno oko fotoreportera na stadionu pod Bagdalom.

napredak-zvezda-1092

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

14 Komentara

  1. Au koji su glodari na nasoj vesti majko moja,definitivno smo u pravu:POLA JUGA ZVEZDU VOLI.
    A ono juce je bila bruka,nevidjena bruka,sta su nam uradili.Santrac je debil koji treba biti sankcionisan do kraja zivota,on moze samo suditi u 10 ligi Etiopije,a nije ni za to.

    0
    0
    Odgovori
  2. dosta su vam sudili penale prosle godine,i postojece i nepostojece…
    tad je bilo ok,sad ovo ne valja jel tako?

    0
    0
    Odgovori
  3. Opet cmizdrenje.Ajmo 5 minuta za spas fudbala pa ce onda da dodje gansko prolece i sve je u redu. Za dinar prosite….

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo danas u Kruševcu je bilo sve drugo sem fudbala. Teren gori nego livada, 60 faulova, kostantno izležavanje domaćina, katastrofalno suđenje. Dok se takva situacija toleriše i ibćemo u rangu Luksemburga. „Stručni“ komentatori na TV-u kažu ozbiljna igra Napretka. Jad i beda.

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je brate, uospte se nije igralo, vise su se izvodili prekrsaji i auti, za svaki su trosili po 20, 30 sekundi. Produzetak od 8 minuta se igrao aktivno nepuna 4 minuta. Bruka kako su tukli nase igrace a prolazili bez opomena. Pojedini igraci Napretka su napravili po 7, 8 faulova a nisu dobili opomenu. Treba radikalizovati proteste, jer ovo nije tretman ni za saljacki klub a kamoli za prvaka Evrope i sveta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter