1
Košarka

ALARM U FRANCUSKOJ: Srbija je opasan tim

Objavljeno: 11.09.14 u 09:27

Aktuelni NBA i evropski šampion, reprezentativac Francuske i član San Antonio Sparsa, Boris Dijao, nakon pobede „trikolora“ nad Španijom poziva svoje saigrače na oprez pred megdan sa Srbijom koji će biti vredan finala SP.

Boris-Dijao-Francuska-fiba-com

Košarkaši Francuske načinili su herojski podvig pošto su sinoć eliminisali drugog favorita takmičenja i selekciju domaćina Španiju, pobedom rezultatom 65:52.

Naredni rival izabranicima Vensana Kolea biće reprezentacija Srbije, a ove dve selekcije sastale su se u grupnoj fazi. Tada je više sreće imala Francuska koja je pobedila u finišu meča precinim izvođenjem penala Žofrija Lovernja. Ipak, iskusni 32-godišnji Dijao zna da je jako teško pobediti jednu reprezentaciju dva puta u kratkom periodu:

– U grupi smo ih pobedili sa jednim poenom razlike, mogli smo i da izgubimo. Oni su od te utakmice u konstantnom napretku. Moraćemo da igramo dobro koliko i protiv Španije – rekao je Dijao.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter