3
Fudbal

FOTO:STARSPORT

SKANDAL: Jojić hteo da plati avion da bi igrao s mladom selekcijom, FSS odbio predlog

Objavljeno: 10.09.14 u 10:51

Fudbaler Borusije Dortmund Miloš Jojić nameravao je da pomogne „orlićima“ u  meču koji je bio presudan za ulazak u baraž za EP 2015. godine. On je, čak, želeo i da snosi polovinu troškova angažmana privanog aviona kako bi bio na raspolaganju selektoru Radovanu Ćurčiću.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mlada selekcija Srbije je sinoć pobedila Severnu Irsku rezultatom 4:1 i na taj način je izborila plasman na EP 2015. godine. U timu Srbije nije bilo Miloša Jojića koji je nekoliko dana ranije bio deo A reprezentacije u duelu sa Francuzima.

Naime, čelnici FSS jasno su stavili do znanja selektoru mlade reprezentacije Radovanu Ćurčiću da neće moći da računa na one igrače koji su pozvani za A tim. Ipak, Miloš Jojić želeo je da pomogne vršnjacima da uspešno završe kvalifikacioni ciklus kako bi izboril baraž za plasman na EP.

Jojić je, kako piše Žurnal, bio spreman da iz svog džepa izvadi polovinu novca za putne troškove privatnim avionom, samo kako bi bio deo tima sa nacionalnim grbom. Međutim, ovaj predlog nije naišao na odobravanje kod čelnika FSS, pa je Jojić nije bio na raspolaganju selektoru Ćurčiću.

Fudbaler Dortmunda je za mladu reprezentaciju naše zemlje odigrao 16 utakmica i postigao tri gola, dok je za A tim nastupio na četiri meča i jednom se upisao u strelce.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Nema skandala !!! Ne moze da sedi na 2 stolice !!! Selektori su se dogovorili i u cemu je sada problem? „A“ tim je uvek imao prioritet i svi to znaju. Pusti druge da mladi izbore plasman, a ti se potrudi da A tim ode na EP !!! Skripi te samo tako i ne ulivate sigurnost !!! Morate jos da radite KAO TIM !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter