0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Ne zanima nas šta je bilo u reprezentaciji, Drinčić je za nas važan

Objavljeno: 10.09.14 u 10:28

Vezni fudbaler Partizana Nikola Drinčić našao se nedavno u centru skandala u reprezentaciji Crne Gore iz koje je, praktično, proteran posle sukoba sa bivšim igračem crno-belih, Stefanom Savićem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, trenera Parnog valjka, Marka Nikolića ne dotiče previše šta se dešavalo u svlačionici „đetića“, već samo ono što Drinčić donosi na travnatom tepihu ekipi iz Humske.

– Razgovarao sam da Nikolom Drinčićem posle njegovog povratka u ekipu, ali nijednog trenutka se nismo dotakli dešavanja u nacionalnom timu Crne Gore. Drinčić je izuzetno važan za ovu ekipu Partizana, zato smo mu pružili maksimalnu podršku, jer je to zaslužio i ljudskim, i fudbalskim kvalitetima. Radi se o izuzetnom karakteru i sjajnom igraču, koji nas čini kvalitetnijim. Iz tog razloga je dijalog bio usmeren na budućnost, na njegovu ulogu u Partizanu u narednom periodu, koja će, kao i do sada, biti veoma važna – kazao je Nikolić, prenosi Sport.

On je potom kazao da ne želi da ulazi u probleme koji su se dogodili u nacionalnom timu Crne Gore:

– To je nešto njihovo, ne dotiče se Partizana. Zato nam to nije bila tema nijednog momenta, već samo klub i izazovi pred nama – dodaje Nikolić.

Drinčić se nalazio na korak prelaska u Makabi, ali je taj transfer stopirao vrh crno-belih. Ipak, Nikolić veruje da taj godađaj neće poremetiti njegovog igrača:

– Biće pravi, onakav Drinčić na kakvog su navijači navikli svih ovih meseci. Posvećen je treningu, raspoložen, jer je proslavio i rođendan. Dakle, ne postoji nijedan jedini problem. Sve što se događalo sa transferom je sada iza nas i svi smo iskuljučivo fokusirani na ono što nas očekuje. Uveren sam da će Nikola na terenu potvrditi moje reči i pokazati koliko je, uz ostale iskusne igrače, kao i mlađariju koja uči i stasavaju uz njih, bitan za Partizan – podvukao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter