0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAPELO OKO OBEŠTEĆENJA: Drinčić ostaje u Partizanu?

Objavljeno: 31.08.14 u 23:55

Saga oko prelaska Nikole Drinčića u redove izraelskog Makabija još uvek traje. Fudbaler Partizana u nedelju nije igrao protiv Rada i pretpostavljalo se da je to zbog selidbe u novi klub, ali to je demantovao trener Marko Nikolić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mladi stručnjak je na konferenciji za medije izjavio da je Crnogorac i dalje član kluba iz Humske i da bi voleo da ga ima на raspolganju u наrednom periodu.

Kako ovdašnji mediji saznaju zapelo je oko visine obeštećenja. Klub koji sa klupe vodi nekadašnji trener crno-belih Aleksandar Stanojević i na čijem golu stoji Vladimir Stojković za iskusnog vezistu je ponudio svega 500.000 evra što ne zadovoljava prohteve rukovodstava kluba iz Humske ulice.

Čelnici Partizana sada mogu da kalkulišu nakon što je ekipa uspela da izbori plasman u Ligu Evrope što će u dobroj meri popuniti klupsku kasu pa ne moraju pošto poto da prodaju igrače koji čine okosnicu Nikolićevog tima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter