0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE ZA ZVEZDU: Crveno-belom biseru ne smeta da ‘sedi na dve stolice’

Objavljeno: 09.09.14 u 16:14

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić pružio je odličnu partiju na gostovanju Spartaku u Moskvi. Ipak, on će narednih šest meseci provesti na dvojnoj registraciji u Kolubari, ali mu to ni najmanje ne predstavlja problem, naprotiv – svestan je da će na taj način samo pomoći svom razvoju i svom klubu.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Na dvojnoj sam registraciji, mogu da igram za Kolubaru kad god ne budem bio u sastavu, odnosno protokolu za Zvezdine utakmice. Ne vidim ništa loše u tome, naprotiv, mislim da će mi te utakmice dobro doći da steknem iskustvo, i da sledeće godine, ili sad od naredne polusezone, mogu ravnopravno da se borim za mesto u timu – istakao je Grujić, a prenosi sajt kluba. 

Na njegov račun samo stižu pohvale posle izdanja u Moskvi, a posebno je u centru pažnje ostao njegov slalom koji je golom iz ofsajda krunisao Despotović.

Despotović je postigao gol, ali je poništen zbog ofsajda. Nije on imao zlu nameru, naravno. Pomislio je da će mi lopta pobeći, i šutnuo je kako bismo postigli vodeći gol. Potpuno je nebitno ko je strelac gola, važno je da ekipa pobedi, i zato ga razumem. Nažalost, bio je u ofsajdu, ali nisam mu ništa zamerio. Svakako da mi prijaju pohvale. Kada sam ulazio u igru, razmišljao sam samo o tome da odigram što bolje mogu. U nekoliko situacija sam dobro reagovao, i svakako da mi prijaju lepe reči. Nadam se da ću se nametnuti treneru Lalatoviću u nastavku sezone – zaključio je Grujić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter