1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MALO U LAZAREVCU, MALO U BEOGRADU: Zvezda se predomislila oko Grujića

Objavljeno: 08.09.14 u 15:08

Odlična partija Marka Grujića u prijateljskom meču Crvene zvedze i moskovskog Spartaka primorala je čelnike kluba, a pre svega članove stručnog štaba i trenera Nenada Lalatovića da bolje razmisle o pozajmici mladog reprezentativca Kolubari iz Lazarevca.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, talentovani vezista je zajedno sa Milanom Jokićem poslat ne šestomesečnu pozajmicu u redove člana Prve lige Srbije, ali na sreću po klub kod obojice je u pitanju dvojna registracija što znači da kada ih god Lalatović uvrsti u svoj tim prednost će imati Crvena zvezda.

Mali problem za Grujića je što prednost u odnosu na njega na poziciji zadnjeg veznog imaju Aleksandar Kovačević i Goran Gogić, ali takav biser svakako mora da dobije šansu u Zvezdi pa makar i na nekoj drugoj poziciji na sredini terena o čemu svedoče i brojne pohvale koje je dobio posle moskovskog duela.

Solidnu partiju u Moskvi pružio je i poslednji novajlija Aleksandar Katai, koji će se naći u konkurenciji za tim pred meč 5. kola u kojem Zvezda gostuje Napretku. Ono što je izvesno je da će Novosađanin do tog meča trenirati po posebnom režimu kako bi dostigao željeni nivo fizičke spremnosti, a već sada je sigurno da neće biti u startnih 11 već eventualno na klupi za rezerve.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter