3
Evropske lige

SKANDAL U JUNAJTEDU: Radamel Falkao lažirao krštenicu? (FOTO)

Objavljeno: 07.09.14 u 11:14

Prema informacijama do kojih su došli birtanski mediji, Radamel Falkao, novi napadač Mančester Junajteda, zapravo nije rođen 1986. godine kao što mu piše u krštenici.

Radamel-Falkao-Mancester

Naime, kako piše list „San“ pod oznakom „ekskluzivno“, napadač Mančester Junajteda zapravo nema 28 godina, već čitavih 30.

– Prema informacijama do kojih smo došli, papirologija iz školskih dana Radamela Falkaa govori o tome da je on, zapravo, rođen 10. februara 1984. godine – piše ovaj list.

Prema zvanično dostupnim podacima, Radamel Falkao rođen je 10. februara 1986. godine.

– Dokument u koji smo imali uvid sadrži njegovu fotografiju, a napravljen je za vreme njegovih školskih dana u Santanderu u Kolumbiji – stoji u tekstu.

Ovaj list dalje navodi da su čelnici Mančester Junajteda možda imali ovu informaciju te da su ga, upravo zbog toga, angažovali na jednogodišnju pozajmicu umesto da je odmah potpisao višegodišnji ugovor.

Radamel-Falkao-Lazna-Krstenica-SAN

0
0

3 Komentara

  1. Joj kakve gluposti, kao da je bitno dal ima 28 il 30, moze da igra sigurno jos 3 god na vrhunskom nivou a posle jos 2 god u interu ili njukaslu i toliko i cao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter