2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI NEMANJA VIDIĆ: Spartak Zvezdi ‘otima’ bisera iz omladinske škole

Objavljeno: 07.09.14 u 13:18

Ekipa Crvene zvezde juče je učestvovala na otvaranju novog stadiona moskovskog Spartaka. Megan dve bratske ekipe završen je nerešenim rezultatom 1:1.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon ovog meča, kako prenosi Kurir, čelnici Spartaka, kluba koji je u pravoj meri afirmisao bivšeg kapitena Crvene zvezde Nemanju Vidića, raspitivali su se oko jednog igrača: Luke Jovića.

Razlog zbog kojeg je Jović upao na radar rukovodiocima Spartaka jeste činjenica da je Luka Jović rođen 23. decembra 1997. godine.

Kako navodi ovaj list predstavnici ruskog kluba pitali su čelnike Zvezde: „Odakle ovako mlad igrač u timu?“. Čelnici beogradskih crveno-belih samo su kratko odogovorili, piše ovaj list, poručivši: „Videćete sve na terenu“.

Prema informacijama Kurira u 84. minutu meča ruski predstavnici su prišli sturčnom štabu najtrofejnijeg srpskog kluba i kazali:

– Došlo je vreme da posle Vidića mi opet sarađujemo – glasio je odgovor direktora Spartaka.

Sam Jović uživa u činjenici da se našao na meti kluba sa velikom tradicijom:

– Svakako da je lepo čuti kada vas neko želi. Drago mi je zbog toga, ali trenutno sam koncentrisan na to da napredujem i budem što bolji igrač. Moje je da nastavim da radim maksimalno na treninzima i da se u još boljim izdanjima predstavljam na utakmicama – rekao je Luka Jović za Kurir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter