0
TimeOut

VIDIĆ KAO MEHANIČAR U F1: Evo kako fudbaler Intera menja pneumatike (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.14 u 22:12

Srpski internacionalac Nemanja Vidić, koji trenutno „za hleb“ zarađuje igrajući za milanski Inter posetio je danas čuveni automoto stazu u Monci gde će u nedleju biti vožena trka Formule 1 za Veliku nagradu Italije.

vidic-masa-monca

Naime, generalni sponzor Intera kompanija Pireli snabdeva sve timove Formule 1 pneumaticima pa je spojeno lepo i korisno odnosno Vidić je kao promoter boravio u „šatalama“ ekipa. Iskusni fudbaler je iskoristio priliku i da se fotografiše sa Felipeom Masom, sada vozačem Vilijamsa, ali i da se oproba u promeni pneumatika – čini se da mu ne ide loše.

#GranPremio di #Monza: i nerazzurri #JuanJesus, #Vidic e #Andreolli al lavoro al Motor Home #Pirelli! / Monza, Italian Gran Prix: #Nerazzurri #players @juan5jesus, Vidic and Andreolli are put to good use at @pirelli_f1 Motor Home #video #grandprix #GP #Inter #FCIM #fcinternazionale #interistisiamonoi

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter