0
Evropske lige

Di Marija: Pocepao sam Realovo pismo jer su tražili da ne igram za domovinu

Objavljeno: 06.09.14 u 13:55

Argentinski fudbaler Anhel di Marija otkrio je britanskim medijima da je od čelnika Real Madrida dobio pismo sa zahtevom da ne igra u finalu Mundijala u Brazilu, i to na dan odigravanja najvažnije utakmice na svetu.

Di Marija Argentina

Krilni igrač povredio je butni mišić u četvrtfinalnom meču protiv Belgije i doveden je u pitanje njegov nastup u finalu protiv Nemačke, a dok se spremao za tu utakmicu, dobio je zahtev od svog tadašnjeg kluba da kaže selektoru Alehandru Sabelji da ne može da igra.

U Realu su se plašili da bi jedan od njihovih najskupljih igrača mogao da obnovi povredu, i to neposredno pred početak prelaznog roka. Di Marija je pocepao to pismo i bio je spreman da igra iako je znao da je velika verovatnoća da bi se njegovo stanje pogoršalo, ali selektor Argentine je ipak odlučio da ga ostavi na klupi.

„Čim sam dobio to pismo, pocepao sam ga. Nije me zanimalo, bez obzira na posledice. Mnogo sam patio tog jutra, to je bila najgora stvar koja mi se desila u životu. Na kraju je selektorova odluka bila da ne igram i mislim da je tako najbolje“, rekao je Di Marija.

Argentinac smatra da ga je zbog toga predsednik „kraljevskog kluba“ Florentino Perez stavio na prodaju i požurivao da potpiše za Pari Sen Žermen.

„Nikad nisam rekao da želim da idem iz Madrida. Klub je odlučio da dovede druge igrače. Ja sam uvek imao sjajan odnos sa svojim saigračima“, pojašnjava novi fudbaler Mančester junajteda.

Real je potom doveo zlatnu kopačku Mundijala Džejmsa Rodrigeza i Tonija Krosa iz Bajerna, pa je Di Marija i definitivno postao višak.

Argentinac je otkrio i da se najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo zalagao kod uprave za njegov ostanak.

Kristijano je uvek bio na mojoj strani, borio se za mene da ostanem. Ne znam koliko će on dugo ostati u Madridu“, zagonetno je dodao Di Marija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter