0
Evropske lige

Perez demantovao nesuglasice sa Ronaldom

Objavljeno: 05.09.14 u 16:15

Predsednik Real Madrida Florentino Perez demantovao je navodne nesporazume sa Kristijanom Ronaldom i istakao da je lojalnost portugalskog fudbalera ‘kraljevskom’ klubu neupitna. 

perez-ronaldo

Španski mediji su ovih dana pisali o navodnoj svađi Pereza i Ronalda, ali prvi čovek Madriđana spustio je loptu na zemlju.

– Nema neslaganja. Ddobro poznajem Ronalda i pored toga što je najbolji na svetu, njegova lojalnost prema klubu se ne dovodi u pitanje nijednog trenutka – istakao je Perez. 

Podsetimo, Ronaldo je indirektno kritikovao upravu kluba zbog prodaje Di Marije i Ćabija Alonsa, ali je Perez objasnio i taj potez.

– Real je Di Mariji dao najbolju moguću ponudu, to je bio naš maksimum. Nijedan igrač u klubu nema takve prihode koje je tražio Di Marija izuzev Ronalda. Što se tiče Alonsa, on je pri kraju karijere i želi da je završi na svoj način. U budućnosti će njegovu poziciju pokrivati Kros i Iljaramendi – naglasio je Perez.  

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter