0
Evropske lige

HAOS U REALU: Kedira povređen, Perez besan na Ronalda…

Objavljeno: 03.09.14 u 14:10

Sezona praktično nije ni počela, a iz Real Madrida stižu samo loše vesti. Posle šokantnog poraza od Real Sosijedada, potom odlazaka Ćabija Alonsa i Anhela Di Marije, usledila je povreda Samija Kedira i tihi rat na relaciji Kristijano Ronaldo – Florentino Perez. 

ronaldo-trening

Naime, predsednik Reala Florentino Perez nezadovoljan je što je najbolji igrač tima Kristijano Ronaldo komentarisao transfer politiku kluba, prenose španski mediji.

Španski list navodi da se većina Ronaldovih saigrača slaže sa njim i da su razočarani prodajom Alonsa, a posebno Di Marije, koji je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Lige šampiona.

– Kada bih rekao šta stvarno mislim, završio bih na svim mogućim naslovnicama u španskim medijima – rekao je između ostalog Ronaldo što je raspalilo maštu španskim novinarima koji su došli do gorepomenutih podataka o svađi sa Perezom.

Takođe, Sami Kedira doživeo je novu povredu i odsustvovaće minimum šest do osam nedelja, pa je jasno da pred Realom sledi težak period.

Kada se na sve to doda da je preko 60 odsto navijača nezadovoljno dosadašnjim igrama Džejmsa Rodrigeza i da u sledećem kolu Real dočekuje Atletiko, očigledno je da će u slučaju još jednog lošeg rezultata, pritisak biti još veći…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter