0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KLOBUČAR ZAVIO PARTIZAN U CRNO: Crno-beli za mesec dana moraju da reše dug inače…

Objavljeno: 03.09.14 u 12:45

Poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad izjavio je da se crno-beli nalaze u ogromnim problemima zbog dugovanja prema slovenačkom igraču, Jaki Klobučaru.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je otkrio da Slovenac od Partizana traži, pored novca koji je zaradio, i novac koji nije zaradio i to računajući nerealno visoke kamatne stope.

Naime, kako je objašnjeno, Klobučar od crno-belih traži sumu od 138.000 evra, dok je ugovorom bilo predviđeno da zaradi platu od „samo“ 38.000 evra.

– Imamo oko mesec dana da rešimo novonastali problem, praktično do početka sezone u regionalnom takmičenju. Gotovo je neverovatno da Klobučar traži mnogo veću sumu od onog što je realno zaradio dok je kratko igrao kod nas – rekao je poslovni direktor Mlađan Šilobad koji je dalje nastavio u istom ritmu:

– Tačno je da postoji 38.000 evra duga i oko 11.000 na ime sudskih troškova. Ne postoji na svetu takvo obračunavanje kamatne stope, koje bi dovelo do cifre koja se sada pominje. Sve ono što je već izjavio trener Vujošević, u vezi podmetanja nekih papira na potpis odnosno akcija menadžera, odgovara istini, ali se ne bih upuštao u dodatne komentare – jasan je Šilobad.

Partizan se po prvi put nalazi pod zabranom Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT-a) po kojem nema pravo da licencira nove igrače. Na pitanje da li su se crno-beli nalazili u lošijoj situaciji prošle godine kada im je račun bio blokiran, ili im je ovo najteži trenutak u poslovanju, Šilbad je ostao neodlučan:

– Ne znam šta bih odgovorio, a da je lako, svakako nije. Ranije smo imali problema zbog dugovanja Katiću i Raduljici, ali smo uspeli da pronađemo rešenje, a sada…U svakom slučaju, nemamo previše vremena da rešimo „slučaj Klobučar“, ali nemamo drugog izbora. Nemam reči kako se poneo nekadašnji član, ali i ovo je, makar neprijatna, škola za budućnost – podvukao Šilobad, a prenose Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter