2
Košarka

FOTO: STARSPORT

LOŠA VEST: Partizanu zabranjeno da dovodi strance, Vujošević otkrio krivca!

Objavljeno: 01.09.14 u 17:15

Košarkaški klub Partizan dobio je zabranu registracije stranih igrača od strane Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) zbog spora sa Jakom Klobučarom. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Klobučar je 2010. godine potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, ali je on raskinut 2011.

Slovenački igrač je tražio preostali novac i nije uspeo da se sporazume sa Partizanom, tako da je slučaj završio pred sudom, koji je presudio da crno-beli treba da mu plate nešto više od 130 hiljada evra.

Trener Partizana Duško Vujošević za ovo je okrivio menadžera Aleksandra Raškovića, koji je prevario predsednika kluba Predraga Sašu Danilovića.

– Mi smo mu dugovali 38.000 evra, ali je njegov menadžer Aca Rašković prevario predsednika Partizana, rekavši mu da će potpisati dopunu samo pro forme, da bi se dobilo na vremenu za BAT, rekavši da nikad neće tražiti taj novac. To mora da se plati što pre ili će klub prestati da postoji. Blokiran je zbog Ace Raškovića, za koga pouzdano znamo da je Klobučarov menadžer, iako on to navodno nije – rekao je Vujošević, a prenosi Beta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter