0
Evropske lige

BES U MONAKU: Navijači ljuti zbog prodaje vedeta!

Objavljeno: 03.09.14 u 17:30

Fudbalski klub Monako je ovog leta ostao bez dve svoje zvezde, Hamesa Rodrigeza kog je prodao Realu iz Madrida i Radamela Falkaa kog je pozajmio Mančester junajtedu, što je izazvalo pravi bes u taboru njegovih pristalica.

rodrigez-falkao-monako

„Planeta ASM“, navijački sajt ovog kluba, pozvao je sve istomišljenike da od uprave zatraži povratak novca uloženog u sezonske karte.

„Navijači, tražite da vam vrate novac! Sa ova dva odlaska, a maltene nijednim pojačanjem tokom celog prelaznog roka, mi, pristalice Monaka, lutamo između besa, zbunjenosti i nerviranja. Osećamo se izdanim, jer smo verovali u klupska obećanja i pristali na značajno uvećanje cena sezonskih karata“, navodi se na pomenutom sajtu.

Ipak, navijači Monaka svesni su da njihov apel ima male šanse da urodi plodom.

„Nema nikakvih pokazatelja da će klub prihvatiti naš zahtev (za vraćanje novca), ali bar im pokažimo naše opšte nezadovoljstvo!“.

Ova dva Kolumbijca Monako je kupio prošlog leta za oko 90 miliona evra, ukupno je tada dovedeno 13 novih igrača za 130 miliona evra, a sa nadom da će se na prečac stići do titule u francuskom šampionatu.

Posle drugog mesta, iza PSŽ-a, gazde Monaka kao da su izgubile interesovanje, piše „Independent“, navodeći da su ovog leta angažovali samo trojicu novajlija, od čega je jedino plaćen dolazak štopera Ajmena Abdenura, za kog je Tuluz dobio oko 13 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter