1
Fudbal

FOTO:STARSPORT

ŠĆEPOVIĆ IPAK U SELTIKU: Slađan ih punio, Stefan će cepati mreže u njihovom dresu (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.14 u 23:57

Stefan Šćepović je u nedelju trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Seltikom, ali je u poslednji čas odbio ponudu tima iz Glazgova jer kako se pretpostavljalo očekuje daleko bolji aranžman sa nekim nemačkim klubom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Međutim, nije se radilo ni o jednom od bundesligaša već o madridskom Hetafeu koji mu je u prvi mah predložio bolje uslove od Škota, ali je na kraju cela priča propala.

Na sreću nekadašnjeg napadača Partizana čelnici Seltika nisu zlopamtila i sve su shvatili krajnje profesionalno za razliku od srpskog reprezentativca pa je na kraju Šćepović ipak potpisao ugovor sa Keltima i to u psolednjim momentima prelaznog roka postavši tako prvi Srbin koji će nositi zeleno-beli dres tima iz Glazgova.

Zanimljivo je da je Stefanov i Markov otac Slađan Šćepović ostao u pamćenju navijača Seltika jer je verovatno najbolju partiju u dresu Partizana špružio upravo u Glazgovu u duelu Kupa pobednika kupova u sezoni 1989/90 kada je u porazu crno-belih od 5:4 postigao poslednji gol za naš tim i to u 86. minutu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Jedan od najludjih meceva a fudbal i golovi.. Komunisti kao i danas nisu dali prenos a milioni pored radija rušili zidove. Taj jak Partizan kao i danas sabotiran i opljackan zbog izmisljenih incidenata igrao u evropi meceve u gostima. Kvalitet za finale. Slicno bilo za kosarkase osvajace iz fuelenbrade, zbog kojih sad postoji kosarki klub. Lopovi ostaju lopovi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter