0
Košarka

FOTO: kss.rs

Đorđević prihvatio loše suđenje: Idemo dalje, osmeh na lice, vatra u srcu, mir u glavi

Objavljeno: 31.08.14 u 18:25

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević posle poraza od Francuske priznao je da nije zadovoljan suđenjem, ali je istakao da njegova ekipa mora da gleda napred. 

FOTO: kss.rs
FOTO: kss.rs

– Sve sporne odluke bile su na našu štetu. Najdrastičniji je bio faul nad Bogdanovićem pet sekundi pre kraja. Udaren je po ruci pa je tako lopta otišla u aut. Da je udarac bio po lopti ona bi išla u parket. Bogdan takođe kaže da je udaren i ja mu verujem. Ako je to putarina koju moramo da platimo-prihavatam, ali da ne plaćamo više – rekao je Đorđević, koji se potom osvrnuo na samu utakmicu:

– Igrali smo dobro u većem delu susreta, ali smo pali u poslednjoj četvrtini. Ne znam da li je razlog umor. Morali smo malo da spustimo petorku jer su oni igrali sa nižim igračima i dobili na brzini. Popustuili smo u skoku i promašili neke otvorene šuteve. Nismo dovoljno koristili Raduljicu na niskom postu. Dozvolili smo Francuzima da se vrate u meč, ali – idemo dalje. Čeka nas najvažnija utakmica u grupi, protiv Irana, pa onda jož važnija (Brazil). Igračima je najteže, moramo da ih što pre vratimo. Osmeh na lice, vatra u srcu, mir u glavi – to je ono što sada najviše treba – zaključio je Đorđević, a prenosi Blic.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter