2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Šamar za Delije: Ninković ipak u francuskom Evijanu!

Objavljeno: 29.08.14 u 23:21

Ekipa francuskog prvoligaša Evijana na zvaničnom portalu saopštila je da je potpisala ugovor sa, sad već, bivšim igračem Crvene zvezde, Milošem Ninkovićem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sve je izgledalo kao da će se ljubimac Delija, na kraju, vratiti na Marakanu… Sve je izgledalo kao da će crveno-beli imati snažan tim… Međutim, od povratka Miloša Ninkovića nema ničega osim gorkog ukusa u usta svakog navijača crveno-belih…

Tokom dana šef struke tima Marakane Nenad Lalatović najavio je da je povratak Ninkovića gotova stvar. Međutim, od te priče, ipak, po svemu sudeći, neće biti ništa.

„Fudbalski klub Evijan dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Milošem Ninkovićem koji je prethodnu sezonu proveo u Crvenoj zvezdi a u našem klubu je proveo šest meseci u sezoni 2012/2013“, piše na sajtu Evijana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Hvala sto si dosao kad nam je bilo najteze, hvala sto si vratio titulu, hvala sto si ginuo na terenu, hvala sto si stisnuo petlju i obukao nas dres, prastao sve i svasta, trpeo, ali, nije fer. Bar prema nama, navijacima… Kako god, mi tebe i dalje volimo. Samo za nijansu manje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter