0
Evrokupovi

Radović: Molimo Boga da izvučemo Seltik! A onda…

Objavljeno: 28.08.14 u 17:30

Srpski as iz Legije Miroslav Radović priželjkuje novi okršaj protiv škotskog šampiona koji je nezasluženo prošao Legiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona i naravno, „revanš“.

Legia Warsaw's Miroslav Radovic (R) cele

Greška administracije i odluka UEFA izbacila je Legiju z daljeg takmičenja za Ligu šampiona. Škotski velikan se na neprijatan način provukao u plej-of gde je Maribor bio bolji, pa je pravda ipak zadovoljena…

Moguće je da se Legija i Seltik ponovo sretnu u grupnoj fazi Lige Evrope. Ispadanjem iz plej-ofa za LŠ, Seltik se automatski kvalifikovao za Ligu Evrope, gde će biti i Legija ako kojim slučajem Aktobe danas ne napravi senzaciju u Varšavi (Legija dobila 1:0 u Kazahstanu).

Poljaci se nadaju plasmanu u Ligu Evrope i nadaju se da će im sutrašnji žreb za rivala dodeliti Seltik!

„Gledao sam meč Seltika i Maribora i bio sam zbunjen. U jednu ruku mi je bilo drago što je Maribor prošao, ali onda malo bolje razmislim i pobesnim. Gledajući tu utakmicu, postao sam još ubeđeniji da bi Legija lagano prošla u Ligu šampiona. Ne želim nikoga da vređam, ne želim da zvučim potcenjivačkli, ali mi smo na terenu pokazali da smo mnogo bolji od Seltika, a siguran sam posle ovoga što sam vidao da smo bolji i od Maribora. Voleo bih da nam žreb sada dodeli Seltik u grupi Lige Evrope. Molim Boga da ih izvučemo! Biće vruće na terenu, a na tribinama će tek da bude pakao! Stadion bi bio tesan da primi sve naše navijače“, iskren je Radović.

On je pričao i o famoznoj grešci koja je koštala Seltik eliminacije od strane UEFA.

„Bio je ovratan osećaj… Nema tu šta da se krije. Mi igrači smo makar očekivali da će osoba koja je napravila tu grešku doći do nas i izviniti nam se. Mogla je to da uradi već u avionu kada smo se vraćali. Mogla je kasnije da dođe do svlačionice i kaže nam istinu. Ali, nije to uradila. Čak nije bilo ni neko glupo saopštenje u kojem bi priznala da je napravila glupost. To nas je još više rastužilo i razbesnelo…. Ja nisam igrač koji je u cvetu mladosti i ko zna da li će mi se ikada više ukazati prilika da igram u Ligi šampiona. Takvih nas je nekoliko u svlačionici. Neko nam je oduzeo najbolju šansu za to. Nadamo se da se u narednih 100 godina nikada nijednom fudbaleru neće desiti nešto slično“, rekao je Miroslav Radović.

Inače, osoba koja je kriva za kobnu grešku je Marta Ostrovska koja je radila u klupskoj administraciji. Ubrzo je dobila otkaz…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter