0
Evrokupovi

FOTO: m.gwiydek24.pl

Ona je kriva: Sekretarica Legije dobila otkaz!

Objavljeno: 21.08.14 u 20:05

Sekretarica Fudbalskog kluba Legija Marta Ostrovska glavni je krivac što šampion Poljske ove godine neće igrati u Ligi šampiona, pošto je ona napravila propust kojim je ovaj tim strogo kažnjen od strane UEFA.

FOTO: m.gwiydek24.pl
FOTO: m.gwizdek24.pl

Podsetimo, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u poslednja dva minuta utakmice na terenu se pojavio Bartoš Berezenski, koji zbog crvenog kartona prošle godine u Ligi Evrope nije imao pravo nastupa na mečevima sa Seltikom. UEFA je bila rigorozna i Legiju izbacila iz najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja. Kasnijom istragom ustanovljeno je da je glavni krivac sekretarica poljskog šampiona koja nije nikog obavestila o dopisu evropske kuće fudbala. Rasplet je otkaz Marti Ostrovskoj, kojoj inače i ekstremni navijači Legije sada prete smrću.

„Bord tek treba da zaseda, ali je jasno da će Legija imati novog tehničkog sekretara“, istakao je prvi čovek šampiona Poljske Dariuš Mioduski.

Sada je jasno da žene sem za volan ne treba stavljati ni na visoku funksciju u fudbalskom klubu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter