0
Domaći fudbal

Stojanović: Rusi ili Arapi kupuju Zvezdu!

Objavljeno: 27.08.14 u 18:43

Svašta se dešava na Marakani. Sa jedne strane, u toku je štrajk zaposlenih koji nisu primili plate od januara, a sa druge izgleda da klupsko ili državno rukovodstvo pregovarao prodaji Crvene zvezde.

FK-Crvena-zvezda-GRB

Slučajno ili ne, Stevan Dika Stojanović se u izjavi za belgijske medije “izleteo” da će Crvenu zvezdu uskoro kupiti ruski energetski gigant Gazprom ili neimenovana kompanija iz Katara, piše Mocart Sport. Nekadašnji kapiten, potom sportski direktor, a danas menadžer dobro je upućen u dešavanja u klubu, a Stojanović je otkrio da bi Zvezda uskoro mogla da dobije nove vlasnike.

Osvrnuo se i na transfer Luke Milivojevića iz Anderlehta.
“Nije realno da se Luka vrati na Marakanu. Crvenu zvezdu će uskoro kupiti Gazprom ili jedna kompanija iz Katara. Taj proces će potrajati i potrebno je vreme. Milivojević nema vremena da čeka i potrebno mu je da se što pre vrati u formu”, rekao je Stojanović.

Ovu je prvi put je neko od ljudi upućenih u dešavanja na našem najvećem stadionu rekao da se radi na prodaji kluba stranim investitorima.

Nedavno je premijer Aleksandar Vučić rekao da “Zvezda i Partizan ne mogu da se privatizuju jer njihovi čelnici misle da vrede mnogo, a zapravo ne vrede ništa”. Potom je Zvezdan Terzić odgovorio sa stavom da Zvezda ne može biti privatizovana, jer ona već ima vlasnike i da u obzir dolazi samo transformacija vlasništva.

Kada smo već spominjali Ruse, i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević rekao je da će Gazprom kupiti 50 odsto vlasničkog udela u KK Partizan i FK Crvena zvezda, ali je brže-bolje sutra demantovao priču rečima “da se izlanuo”.

Možda ipak nije?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter