0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević otkrio: Gasprom ulaže i u KK Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.14 u 19:14

Trener košarkaša crno-belih Duško Vujošević na startu priprema uporedio je novu sezonu sa igranjem višeg nivoa video-igre i otkrio da će poznata kompanija Gasprom uložiti u KK Partizan. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“U specifičnoj smo situaciji, ali svi su u specifičnoj situaciji. Imamo mnogo problema, što uopšte nije novo, ali sa druge strane moraćemo da radimo opsežnije posao nego prethodne godine, kao viši nivo video igrice“, rekao je Vujošević novinarima. 

KK Partizan počeo je pripreme u Beogradu, na kojima se pojavilo 15 igrača. Među njima je bio i nekadašnji košarkaš crno-belih Luka Bogdanović, koji je trenutno bez kluba, a formu održava sa Partizanom. Na probi su još trojica igrača, a Vujošević je najavio da će u sledećih desetak dana znati kako će izgledati tim, posle čega će dovesti Amerikanca.

“Neki razgovori se vode, ali ne treba očekivati senzaciju. U sledećih desetak dana ćemo raditi na kondiciji i dovoditi igrače, a kad kompletiramo tim od evropskih košarkaša, videćemo šta fali i tu dovesti Amerikanca“, rekao je Vujošević. 

On je otkrio da tokom leta nije pratio medije, ali je kritikovao mišljenja koja su u javnosti govorili protiv Crvene zvezde i Partizana. 

“Ali sa druge strane pozitivno je da su nam iz vrha države rekli da prema njihovim izvorima postoje velike šanse da 50 odsto KK Partizan kupi Gasprom. Dakle, ne da će imati samo 50 odsto FK Crvena zvezda, nego i Partizana. Time je vlast pokazala da vodi brigu o oba kluba i pokaazali su državničku odgovornost“, rekao je Vujošević, a prenosi Beta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter